Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caravana vaccinării vine la slatina
12.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 912

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la caravana națională a vaccinării. Pe 16 și 17 noiembrie caravana se va opri la Slatina, iar autoritățile județene fac ultimele pregătiri pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții. Pe lângă sesiunile de informare, oamenii vor avea și un punct de vaccinare.


 Prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, va ajunge în regiunea de sud-vest a țării. Craiova, Slatina și Pitești vor găzdui timp de câte două zile caravana #OAMENICAMINE. Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a declarat că în cadrul acestei acțiuni, oamenii se pot informa despre importanța vaccinării împotriva virusului COVID-19, iar cei care se vor convinge vor avea ocazia să se vaccineze pe loc.
Organizatorul principal și cel care va întreține tot acest eveniment va fi îndrăgitul actor Andrei Duban.
Inițiativa mediului de afaceri din București vine în completarea tuturor eforturilor depuse de către autoritățile naționale și locale, cu scopul de a responsabiliza și conștientiza populația cu privire la beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID – 19.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE