Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campionatul Sportiv Simbio, o ediție de succes
13.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 129

Pe lângă numeroasele acțiuni de voluntariat, membrii Asociației Simbio Slatina au organizat pentru prima oară și un campionat sportiv. Zeci de tineri din tot județul au răspuns invitației organizatorilor și au luat parte la concursul găzduit de Clubul Nautic „Plaja Olt”.


 Sunt tineri, inimoși, dornici și încrezători că pot face lucruri frumoase. Sunt membrii Asociației Simbio Slatina, un grup de adolescenți care se implică în acțiuni de voluntariat, în proiecte menite să ajute pe cei aflați în dificultate. Recent, ei au pus în plan organizarea unui campionat sportiv în care i-au provocat pe tinerii din județ să participe la competiții de volei, tenis de câmp sau baschet.
Aproximativ 80 de participanți au concurat în cadrul primei ediții a Campionatului Sportiv Simbio Slatina. Cu toții și-au dorit să demonstreze că ei sunt cei mai buni.
Pe viitor, membrii Simbio Slatina și-au propus ca acest eveniment sportiv să aibă continuitate. Ei speră să organizeze un astfel de concurs și în perioada sezonului rece.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021