Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campania electorală în vreme de pandemie
07.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 116

Mai sunt aproximativ trei săptămâni până când oamenii vor merge din nou la urne pentru a-și alege candidatul preferat. Campania electorală a început, însă, în condiții cu totul speciale. Autoritatea Electorală Permanentă a lansat chiar și un clip video cu toate măsurile de protecție și de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus.


Campania electorală a început în mod oficial pe data de 27 august. Candidații la funcția de primar au început să iasă în mijlocul oamenilor pentru a încerca să câștige încrederea și votul acestora.
Perioada electorală din acest an este una atipică. Pandemia de coronavirus a schimbat modul de desfășurare a campaniei electorale. Potrivit Autorității Electorale Permanente, adunările de oameni vor fi limitate ca număr, iar candidații și staff-ul de campanie vor fi obligați să poarte măști și să păstreze distanțarea fizică.
Campania electorală pentru alegerile locale se va încheia oficial cu 24 de ore înainte de ziua votului. Rămâne de văzut și în ce condiții se va desfășura acest scrutin și ce măsuri vor fi luate pentru a-i proteja pe oameni. Cert este că pe 27 septembrie cu toții vom fi chemați la urne pentru a ne alege reprezentanții în consiliile locale și județene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE