Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție, purtați masca!
04.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 905

Polițiștii, jandarmii și pompierii au colindat astăzi străzile municipiului Slatina pentru a-i informa pe oameni că masca de protecție este obligatorie chiar și pe stradă. Majoritatea slătinenilor s-au conformat deja cu noua măsură, însă au existat și persoane care s-au împotrivit. Purtarea măștii în toate spațiile publice deschise este în vigoare atât pentru Slatina, cât și pentru alte nouă localități din județ.


Masca de protecție a devenit, de astăzi, obligatorie în toate spațiile publice deschise din Slatina și din alte 9 localități. Polițiștii, jandarmii, pompierii, dar și prefectul au acționat pe străzile orașului pentru a-i informa pe oameni cu privire la faptul că masca trebuie purtată în permanență.
Majoritatea slătinenilor s-au conformat cu această măsură, însă au existat și cazuri în care oamenii nu aveau masca pe față.
Potrivit ultimei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, purtarea măștii pe stradă va deveni obligatorie pentru toate localitățile în care se depășește pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE