Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Artiști renumiți la Zilele Municipiului Slatina
28.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2946

De pe 5 până pe 7 iulie, Slatina e în sărbătoare. Trei seri la rând, sunt concerte ale unor artiști de top pe esplanada orașului. Ștefan Bănică Junior și soția sa, Lavinia Pârva, vor încinde atmosfera sâmbătă seara.


Slatina aniversează cum se cuvine cei 40 de ani de când a fost declarată municipiu, iar autoritățile organizează o mare petrecere, care ține trei zile. Cunoscuta trupă slătineană Alutus, Ami și Randi deschis seria spectacolelor, vineri, pe 5 iulie. Sâmbătă, Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pârva vin la Slatina „s-o facă lată”.
Petrecerea verii se încheie în stil mare duminică, pe 7 iulie, atunci când vor concerta Connect-R, Lidia Buble și bandul său.
 

artiști renumiți zilele slatinei ștefan bănică lavinia pârva
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020