Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apreciere și recunoștință pentru salvatorii olteni
16.07.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 195

Căutarea fetiței din comuna olteană Făgețelu a angrenat aseară, în acțiune, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri. Din fericire, incidentul a avut un final fericit, dar efortul și dăruirea de care au dat dovadă angajații MAI merită apreciate și aplaudate la scenă deschisă.


De Ziua Ministerului Afacerilor Interne, la București a avut loc o festivitate menită să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. La eveniment au participat și angajați MAI din județul Olt, iar aceștia au avut plăcuta surpriză să primească mulțumiri din partea ministrului Marcel Vela, pentru devotamentul de care au dat dovadă, în condițiile în care acești salvatori sunt expuși unor riscuri uriașe, în aceste vremuri de pandemie. Ministrul a dat citire unui mesaj primit aseară, pe fluxul de activități operative.
În cadrul ceremonialului organizat de ziua MAI, ministrul a acordat distincții pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile. Prin acțiunile lor, acești oameni salvează zilnic vieți omenești și previn producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020