Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apreciere și recunoștință pentru salvatorii olteni
16.07.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 235

Căutarea fetiței din comuna olteană Făgețelu a angrenat aseară, în acțiune, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri. Din fericire, incidentul a avut un final fericit, dar efortul și dăruirea de care au dat dovadă angajații MAI merită apreciate și aplaudate la scenă deschisă.


De Ziua Ministerului Afacerilor Interne, la București a avut loc o festivitate menită să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. La eveniment au participat și angajați MAI din județul Olt, iar aceștia au avut plăcuta surpriză să primească mulțumiri din partea ministrului Marcel Vela, pentru devotamentul de care au dat dovadă, în condițiile în care acești salvatori sunt expuși unor riscuri uriașe, în aceste vremuri de pandemie. Ministrul a dat citire unui mesaj primit aseară, pe fluxul de activități operative.
În cadrul ceremonialului organizat de ziua MAI, ministrul a acordat distincții pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile. Prin acțiunile lor, acești oameni salvează zilnic vieți omenești și previn producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021