Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Anchetă în cazul tânărului mort de Covid
27.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1677

Este anchetă la Direcția de Sănătate Publică Olt în cazul tânărului de 34 de ani, mort la Spitalul din Slatina, în urma infecției cu virusul Sars-Cov-2. Alți doi contacți din familie au fost confirmați, iar DSP a trimis probele la București, pentru a vedea dacă este vorba despre noua tulpină de coronavirus.


A murit la doar 34 de ani, în urma infecției cu virusul Sars-Cov-2, fără a avea alte boli. Este vorba despre tânărul din localitatea Stoenești, care se întorsese recent din Marea Britanie. El s-a prezentat mai întâi la Spitalul din Caracal, unde testul rapid a ieșit negativ. Pentru că prezenta simptomatologie, medicii i-au făcut investigații și au descoperit că bărbatul avea plămânii grav afectați. A fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-a fost făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. La trei zile după internare, acesta a decedat, în urma unui stop cardiorespirator.
Bărbatul nu avea alte boli, însă suferea de obezitate, iar afecțiunea i-a fost fatală, spun medicii.
DSP Olt așteaptă acum rezultatele trimise la București pentru a se stabili dacă este vorba despre noua tulpină a Covid-19.
Până în prezent, la nivelul județului Olt nu au fost înregistrate cazuri de infectare cu noua tulpină a coronavirusului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE