Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acoperișuri smulse, copaci și cabluri luate de vânt
29.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2256

Vijelia de seara trecută a creat probleme la Slatina. Bucăți din acoperișurile a două blocuri, dar și copaci și cabluri electrice au fost rupte de vântul puternic. Pompieri, Poliția și angajați ai Primăriei au intervenit pentru a remedia problemele cauzate de vijelie.


 Pompierii și angajații Primăriei municipiului Slatina au intervenit, seara trecută, pe mai multe străzi, unde o vijelie puternică a creat probleme. În cartierul Steaua, bucăți din acoperișurile a două blocuri au fost smulse de vânt.
La fața locului a ajuns și Poliția, după ce câțiva locatari au reclamat că mașinile le-au fost avariate în urma vijeliei.
Și angajații Primăriei municipiului Slatina au intervenit pe mai multe străzi, seara trecută. Astfel, echipe din cadrul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au refăcut cablurile rupte și au îndepărtat copacii căzuți.
Probleme au fost și în satul Bircii din Scornicești. Pompierii ISU Olt au intervenit pentru a îndepărta un copac rupt de vânt, care a căzut pe carosabil.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE