Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
8.000 de elevi din Olt, învățați să se spele pe dinți
19.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 86

Crucea Roșie și un important distribuitor de pastă de dinți din România continuă și anul acesta proiectul prin care prin care susțin sănătatea orală a copiilor. 8.000 de elevi din mediul urban și rural vor primi gratuit periuțe și pastă de dinți și vor învăța cum să le folosească în mod corect. Beneficiarii acestui proiect vor fi aleși cu ajutorul Inspectoratului Școlar Olt, din școlile unde accesul la informații este mai scăzut.


 Sănătatea orală este foarte importantă, iar copiii trebuie să învețe de mici să își spele corect dinții și, mai ales, cu regularitate. Asta încearcă reprezentanții Crucii Roșii Olt să îi învețe pe copii, după ce datele venite din teritoriu de la medicii specialiști arată că foarte mulți copii au probleme cu dentiția, unii de la vârste foarte mici. Astfel, și anul acesta, proiectul pentru menținerea sănătății orale a copiilor va continua în județul Olt.
Reprezentanții Crucii Roșii spun că ar fi foarte important ca și profesorii să le vorbească elevilor la cursuri despre menținerea sănătății orale.
În 2017, 6.000 de copii din Olt, mai puțin cu 2.000 față de anul acesta, au beneficiat de acest proiect. Organizatorii spun că vor să crească și mai mult numărul beneficiarilor.
Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, cel care selectează școlile participante.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE