Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
8.000 de elevi din Olt, învățați să se spele pe dinți
19.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 64

Crucea Roșie și un important distribuitor de pastă de dinți din România continuă și anul acesta proiectul prin care prin care susțin sănătatea orală a copiilor. 8.000 de elevi din mediul urban și rural vor primi gratuit periuțe și pastă de dinți și vor învăța cum să le folosească în mod corect. Beneficiarii acestui proiect vor fi aleși cu ajutorul Inspectoratului Școlar Olt, din școlile unde accesul la informații este mai scăzut.


 Sănătatea orală este foarte importantă, iar copiii trebuie să învețe de mici să își spele corect dinții și, mai ales, cu regularitate. Asta încearcă reprezentanții Crucii Roșii Olt să îi învețe pe copii, după ce datele venite din teritoriu de la medicii specialiști arată că foarte mulți copii au probleme cu dentiția, unii de la vârste foarte mici. Astfel, și anul acesta, proiectul pentru menținerea sănătății orale a copiilor va continua în județul Olt.
Reprezentanții Crucii Roșii spun că ar fi foarte important ca și profesorii să le vorbească elevilor la cursuri despre menținerea sănătății orale.
În 2017, 6.000 de copii din Olt, mai puțin cu 2.000 față de anul acesta, au beneficiat de acest proiect. Organizatorii spun că vor să crească și mai mult numărul beneficiarilor.
Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, cel care selectează școlile participante.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019