Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
1 Decembrie, sărbătorit la Slatina
01.12.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 698

1 Decembrie cu manifestări, pentru celebrarea Zilei Naţionale a României. Slătinenii au participat la ceremoniile pline de emoţie organizate de autorităţi, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, pentru a sărbători 103 ani de la Marea Unire.


 Astăzi, de 1 Decembrie, slătinenii s-au strâns la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din centrul oraşului, pentru a celebra Ziua Naţională a României. Autorităţile au vorbit despre însemnătatea acestei zile în istoria ţării noastre şi au marcat evenimentul prin depunerea coroanelor la statuia domnitorului român.
Sărbătorirea Marii Uniri a fost un moment special pentru slătinenii prezenţi, care au purtat cu mândrie steguleţe şi insigne cu tricolorul ţării. Cu toţii au asistat la ceremonialul militar şi religios, la care au trăit puternic sentimentul de patriotism. 
Din cauza pandemiei, evenimentul s-a desfăşurat potrivit tuturor măsurilor de protecţie şi distanţare împotriva COVID-19, astfel încât oamenii să fie în siguranţă pe tot parcursul manifestărilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE