Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
#slatina650
11.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 397

Primăria Slatina a lansat astăzi site-ul „slatina650.ro”. Este o carte de vizită a orașului, cu informații și fotografii despre oraș, de la cetățenii săi de onoare și cei care au condus Slatina de-a lungul timpului și până la istoria localității. Tot aici, cei care iubesc Slatina vor putea urmări și filmul documentar „Vârstele Slatinei”, realizat de istoricul Aurelia Grosu, o premieră pe scena artistică din Slatina. Iar cei care vor să transmită un gând bun sau o fotografie cu ocazia acestei aniversări, pot folosi #slatina650, iar mesajele lor vor ajunge direct în comunitatea celor care sărbătoresc Zilele Slatinei.


De astăzi, suntem cu toții la un click distanță de manifestările dedicate sărbătoririi a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei. A fost lansat site-ul slatina650.ro, un spațiu virtual pentru toți cei care vor să afle mai multe despre orașul lor, dar și despre calendarul activităților desfășurate anul acesta, la Zilele Slatinei.
„Site-ul se vrea a fi o veritabilă carte de vizită pentru municipiul Slatina unde se regăsesc informații despre istoria localității, dar și despre prezent. Astfel, vizitatorii au la dispoziție a generoasă galerie foto și pot afla detalii despre prima apariție istorică oficială a numelui municipiului Slatina, cele mai vechi clădiri din localitate și când au fost ridicate, poveștile podurilor de peste râul Olt construite de-a lungul anilor, traseul dezvoltării continue a Slatinei, precum și care sunt numele cetățenilor de onoare ai localității și numele primarilor ce au condus urbea de pe râul Olt”, explică reprezentanții Primăriei Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă

Tot astăzi s-a lansat și #slatina650, prin intermediul căruia orice informație care are legătură cu această aniversare multicentenară va ajunge în comunitatea „Slatina 650”.
„Orașul nostru a ajuns la 650 de ani de atestare documentară. Transmite-i pe Facebook un mesaj folosind #slatina650, iar cuvintele tale vor fi văzute de toată lumea. Fotografiază-te cu locuri din Slatina, urcă fotografii vechi, dar nu uita să pui #slatina650.
Alătură-te sărbătorii comunității slătinene, de oriunde ai fi plecat în lume! Cele mai frumoase mesaje, cele mai grăitoare fotografii, cele mai inspirate imagini din istoria municipiului nostru vor fi premiate de Primăria Slatina, până la finalul lunii ianuarie”, este îndemnul autorităților pentru cei care accesează slatina650.ro
Filmul documentar „Vârstele Slatinei”, o producție a asociației „Amprente Oltene”, sub coordonarea istoricului Aurelia Grosu, care prezintă în imagini istoria orașului din cele mai vechi timpuri poate fi vizionat gratuit, pe site-ul slatina650.ro
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019