Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
#slatina650
11.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 367

Primăria Slatina a lansat astăzi site-ul „slatina650.ro”. Este o carte de vizită a orașului, cu informații și fotografii despre oraș, de la cetățenii săi de onoare și cei care au condus Slatina de-a lungul timpului și până la istoria localității. Tot aici, cei care iubesc Slatina vor putea urmări și filmul documentar „Vârstele Slatinei”, realizat de istoricul Aurelia Grosu, o premieră pe scena artistică din Slatina. Iar cei care vor să transmită un gând bun sau o fotografie cu ocazia acestei aniversări, pot folosi #slatina650, iar mesajele lor vor ajunge direct în comunitatea celor care sărbătoresc Zilele Slatinei.


De astăzi, suntem cu toții la un click distanță de manifestările dedicate sărbătoririi a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei. A fost lansat site-ul slatina650.ro, un spațiu virtual pentru toți cei care vor să afle mai multe despre orașul lor, dar și despre calendarul activităților desfășurate anul acesta, la Zilele Slatinei.
„Site-ul se vrea a fi o veritabilă carte de vizită pentru municipiul Slatina unde se regăsesc informații despre istoria localității, dar și despre prezent. Astfel, vizitatorii au la dispoziție a generoasă galerie foto și pot afla detalii despre prima apariție istorică oficială a numelui municipiului Slatina, cele mai vechi clădiri din localitate și când au fost ridicate, poveștile podurilor de peste râul Olt construite de-a lungul anilor, traseul dezvoltării continue a Slatinei, precum și care sunt numele cetățenilor de onoare ai localității și numele primarilor ce au condus urbea de pe râul Olt”, explică reprezentanții Primăriei Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă

Tot astăzi s-a lansat și #slatina650, prin intermediul căruia orice informație care are legătură cu această aniversare multicentenară va ajunge în comunitatea „Slatina 650”.
„Orașul nostru a ajuns la 650 de ani de atestare documentară. Transmite-i pe Facebook un mesaj folosind #slatina650, iar cuvintele tale vor fi văzute de toată lumea. Fotografiază-te cu locuri din Slatina, urcă fotografii vechi, dar nu uita să pui #slatina650.
Alătură-te sărbătorii comunității slătinene, de oriunde ai fi plecat în lume! Cele mai frumoase mesaje, cele mai grăitoare fotografii, cele mai inspirate imagini din istoria municipiului nostru vor fi premiate de Primăria Slatina, până la finalul lunii ianuarie”, este îndemnul autorităților pentru cei care accesează slatina650.ro
Filmul documentar „Vârstele Slatinei”, o producție a asociației „Amprente Oltene”, sub coordonarea istoricului Aurelia Grosu, care prezintă în imagini istoria orașului din cele mai vechi timpuri poate fi vizionat gratuit, pe site-ul slatina650.ro
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018