Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Protejându-vă, îi protejați pe cei dragi!”
26.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 442

„Trecem cu toţii printr-o perioadă sensibilă şi este extrem de important să conştientizăm că avem în faţă o provocare pe care numai împreună o putem depăşi cu bine”, a transmis astăzi primarul Slatinei, Emil Moț. Atenția lui s-a îndreptat din nou mai ales către părinți și bunici, care trebuie să rămână acasă. Cei care locuiesc singuri și nu se pot deplasa, pot cere ajutorul autorităților.


Primarul Slatinei, Emil Moț, îi roagă pe slătineni să respecte cu strictețe regulile impuse în Ordonanța militară nr.3 și să rămână acasă. Este singura modalitate de a ne proteja pe noi și familiile noastre de acest virus care se răspândește rapid. Edilul și-a manifestat din nou preocupare pentru sănătatea vârstnicilor, cea mai vulnerabilă categorie.

Emil Moț îi roagă pe slătinenii din celelalte categorii de vârstă să evite să iasă la cumpărături între orele 11.00 și 13.00, astfel încât vârstnicii să își poată achiziționa rapid ceea ce au nevoie de la magazin sau de la farmacie.
Persoanele în vârstă care locuiesc singure și nu se pot deplasa, pot cere ajutorul Direcției de Asistență Socială Slatina. Angajații instituției preiau de la ei lista de cumpărături și le aduc la ușă alimente de strictă necesitate sau medicamente.
Primarul și-a manifestat încrederea că împreună și cu respectare tuturor recomandărilor și regulilor stabilite de autorități, Slatina va rămâne un oraș fără probleme, în această perioadă dificilă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020