Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oltenii & Restu’ lumii” revine
17.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 333

Se fac ultimele pregătiri în Slatina pentru o nouă ediție a festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”. În zilele de 24, 25 și 26 septembrie, Parcul Tineretului va fi animat de momentele artistice de excepție. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele vor fi mai restrânse, iar „vama” oltenilor se va face la intrarea în festival.


 Oltenii vor fi, din nou, centrul restului lumii. Primăria Slatina a anunțat că în perioada 24-26 septembrie, îndrăgitul festival de umor va fi organizat în condiții de pandemie. Cu toate acestea, municipalitatea îi invită pe slătineni la trei zile de distracție și voie bună.
Singura noutate din acest an va fi aceea că „vama” oltenilor nu va mai fi organizată la Podul Olt, ci va avea loc la intrarea în Parcul Tineretului.
Potrivit organizatorilor festivalului, în cadrul acestei ediții vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri de satiră și momente de umor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021