Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LPS Slatina, locul I la CN Individual U17
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 33

Sportivii de la LPS Slatina au obținut rezultate deosebite la Finala Campionatului Național Individual U17 la proba Parter. Aceștia au reușit să câștige patru medalii, propulsând liceul pe primul loc în clasamentul pe cluburi.


 Recent, Târgu Mureș a fost gazda Finalei Campionatului Național Individual U17 la proba Parter, unde sportivii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au obținut rezultate excepționale. Echipa a strălucit pe podium, câștigând o medalie de aur, una de argint și două medalii de bronz. Datorită acestor performanțe, LPS Slatina a ocupat primul loc în clasamentul pe cluburi.
Această competiție a fost o dovadă a seriozității și a efortului depus de luptătorii liceului slătinean, care au demonstrat că pregătirea constantă și determinarea duc la rezultate remarcabile.
În luna noiembrie, sportivii de la LPS Slatina vor participa la două competiții majore - Finala Campionatului Național U17, pe echipe și individual.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024