Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Palatul Copiilor│Sănătate prin mișcare
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 105

Încă de mici copii, elevii Palatului Copiilor fac exerciții fizice adaptate vârstei lor, pentru a se pregăti să devină luptători de judo. Activitatea energică de aici are un rol esențial în dezvoltarea lor și îi ajută să crească într-un mod sănătos.


Mișcarea are un rol crucial în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Încă de la vârste fragede, micii sportivi de la Palatul Copiilor sunt inițiați în artele judo-ului prin exerciții fizice, care să îi pregătească în viitor pentru adevărate performanțe sportive. Indiferent că vor ajunge mari luptători de judo sau pasionați de sport, mișcarea reprezintă o modalitate inedită și extrem de benefică de petrecere a timpului liber, ce îi ajută pe copii să se simtă bine în corpul lor.
Aceste ore pline de activitate de la palat le oferă copiilor un spațiu optim de desfășurare, prin care își pot folosi energia într-un mod util și benefic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024