Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alexandru Miu, campion național U13 la lupte greco-romane
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 453

Alexandru Miu, sportiv de la CSM Slatina, a reușit să-și adauge în palmares încă o medalie strălucitoare. Elevul Lui Constantin Scuturiciu a obținut aur la Finala Campionatului Național Individual U13 la lupte greco-romane.


În perioada 18-20 octombrie 2024, la Târgu Mureș, s-a desfășurat Finala Campionatului Național Individual U13 la lupte greco-romane, un eveniment sportiv de mare anvergură, care a reunit cei mai talentați tineri luptători din țară. Una dintre vedetele competiției a fost Alexandru Miu, sportiv legitimat la CSM Slatina, care a obținut medalia de aur la categoria 75 kg. Performanța sa remarcabilă a adus clubului un nou titlu național și a confirmat statutul său de lider în luptele greco-romane.

De la prima confruntare și până la finală, tânărul luptător a arătat o maturitate sportivă remarcabilă, reușind să controleze fiecare moment decisiv din meciurile sale.
Săptămâna viitoare, Alexandru va lua parte la Finala Campionatului Național U13, proba parter. Competiția este găzduită de Călărași.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024