Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BU-DO Karate Slatina luptă pentru medalii la Bahrain
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 413

Doi sportivi din Slatina, Daria Dumitrescu și Darius Belgu vor reprezenta România la cea mai mare competiție internațională de karate, organizată de International School Federation în Bahrain. Elevii lui Romeo Costică sunt pregătiți să facă o figură frumoasă la acest eveniment excepțional.


În perioada 23-31 octombrie 2023, Bahrainul va deveni epicentrul sportului, găzduind cea mai mare competiție internațională organizată de International School Federation. Printre sportivii care vor participa la acest eveniment de amploare se numără doi tineri karateka din Slatina: Daria Dumitrescu și Darius Belgu, ambii legitimați la la ACS BU-DO Karate Slatina. Evenimentul va reuni sportivi din întreaga lume, care se vor întrece în 26 de sporturi diferite.
Cei doi slătineni practică acest sport de la vârste fragede, având în palmares numerose titluri naționale și internaționale.
Daria Dumitrescu și Darius Belgu dețin centura neagră.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024