Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
FC Cartier Steaua, campionii Ligii TSD Slatina 2024
21.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 567

FC Cartier Steaua a reușit să se impună în acest an în competiția prestigioasă Liga TSD Slatina, adjudecându-și astfel marele trofeu. Evenimentul, care a avut loc în weekend, pe terenul de la Curtișoara, a fost marcat de o atmosferă de fair-play și pasiune, specifice concursurilor organizate de tinerii social-democrați.


12 echipe de tineri pasionați de fotbal s-au aliniat la startul ediției 2024 a Ligii TSD Slatina. Competiția s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Curtișoara, pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică. Duelul Fotbal Elite - Șoimii Aurii a fost meciul din deschiderea ediției 2024.
La deschiderea oficială a meciurilor au fost prezenți și reprezentanții Partidului Social Democrat Olt și ai autorităților județene.
Cea de-a doua zi de concurs, a adus meciuri extrem de spectaculoase. În finală, FC Cartier Steaua și Prysmian au luptat pentru marele trofeu.
FC Cartier Steaua s-a impus categoric cu scorul de 6-2 în fața echipei Prysmian.
La final, concurenții au felicitat organizatorii și au promis că vor reveni și în edițiile viitoare.
Tinerii social-democrați au fost încântați de numărul mare de participanți și de entuziasmul arătat de toți cei implicați.
În perioada următoare, tinerii social-democrați pregătesc noi suprize pentru comunitatea slătineană.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024