Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„La mulți ani, Luminița!” Surpriză din partea echipei de box
21.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 618

Fetele din lotul național de box, alături de antrenorul Constantin Galbenușe, au organizat o surpriză de neuitat pentru Lumința Turcin, cu ocazia zilei ei de naștere. Întreaga echipă a pregătit un moment plin de voie bună, care a adus zâmbete și lacrimi de fericire.


Sâmbătă, Lumința Turcin, antrenoarea lotului național de box la tineret, a avut parte de o zi de naștere memorabilă. Sportivele, alături de tehnicianul Constantin Galbenușe, au pregătit un moment surpriză plin de emoție și voie bună. În drumul către mondialele de box, la Slatina, Lumința a fost întâmpinată cu aplauze și urări de „La mulți ani!” din partea echipei sale. Fetele i-au adus flori și au organizat o mică festivitate, demonstrându-i astfel aprecierea și respectul pe care îl au pentru munca ei dedicată.
Emoțiile au fost copleșitoare, iar Lumința nu a putut să-și ascundă lacrimile de bucurie.
Lumința Turcin continuă să inspire nu doar prin abilitățile sale de antrenor, ci și prin dedicarea și dragostea pe care o oferă echipei sale.
Pugilista Luminița Turcin are în palmares 15 titluri consecutive de campioană națională, medalii de aur, argint și bronz la Campionatul European, o medalie de bronz la Campionatul Mondial și două medalii de aur la Campionatul Uniunii Europene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024