Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina obține prima victorie din acest sezon
18.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

CSM Slatina a reușit să își treacă în cont primele puncte din acest sezon competițional, obținând o victorie importantă pe terenul celor de la CSM Iași, cu scorul de 29-24. Echipa antrenată de Attila Horvath a dominat jocul, reușind să se impună în fața formației ieșene.


Aseară, în deplasare, echipa de handbal CSM Slatina a susținut în cadrul etapei a VII-a a Ligii Florilor, duelul cu CSM Iași, echipă care a promovat în acest an. Slătinencele au avut o prestație foarte bună, reușind să-și adjudece cele trei puncte puse în joc. Această victorie vine ca o gură de aer pentru Slatina, care speră să continue pe acest drum și să urce în clasament după un început mai puțin favorabil.
Pentru CSM Slatina urmează o pauză de două săptămâni, în contextul acțiunilor echipelor naționale care vor participa la Trofeul Carpați, competiție ce va avea loc în perioada 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca. După această pauză, echipa lui Attila Horvath va întâlni, o adversară dificilă, HC Zalău.
Meciul cu HC Zalău este programat pe 3 noiembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024