Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au stabilit duelurile pentru Liga TSD Slatina
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 22

Cea de-a VI-a ediție a competiției Liga TSD Slatina se apropie, iar 12 echipe de tineri pasionați de fotbal sunt gata să se alinieze pe terenul din cadrul Bazei Sportive Curtișoara. Evenimentul va avea loc pe 19 și 20 octombrie, fiind o oportunitate excelentă pentru tineri de a-și demonstra abilitățile și de a concura pentru marele trofeu.


 Aseară, la sediul Partidului Social Democrat Olt, a avut loc ședința tehnică de pregătire pentru cea de-a VI-a ediție a Ligii TSD Slatina. În cadrul întâlnirii, au fost efectuate tragerile la sorți pentru jocurile din competiție și a fost stabilit programul meciurilor ce vor avea loc în weekend, la Curtișoara.
Participanții sunt acum pregătiți să demonstreze pe teren cât sunt de talentați la fotbal.
Organizatorii au și premii surpriză pentru susținători, încurajând astfel participarea fanilor.
Liga TSD Slatina promite ca și această ediție să fie o experiență memorabilă pentru toți participanții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024