Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Voluntarii Invictus au trecut prin Slatina
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

În această dimineață, voluntarii Invictus au plecat din Slatina, continuând traseul albastru al „Ștafetei Veteranilor”, către Caracal. Acest eveniment anual reunește voluntari din întreaga țară, demonstrând solidaritate și respect față de cei care au servit patria.


Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns, la Slatina, la Cimitirul Eroilor de pe strada Drăgănești, un loc simbolic al ștafetei. În această dimineață alergătorii au pornit din nou la drum, plecând din fața sediului Centrului Militar Județean Olt, îndreptându-se spre Craiova.

Zeci de voluntari din Olt s-au alăturat acestui eveniment dedicat cinstirii eroilor și veteranilor de război, contribuind astfel la menținerea vie a spiritului de solidaritate și respect față de cei care au servit țara.
Anul acesta, Invictus România a dat startul pe 4 octombrie celei de-a XI-a ediții a „Ștafetei Veteranilor", un evenimnet sportiv organizat cu cu ocazia Zilei Armatei Române. Peste o mie de voluntari - alergători și cicliști, militari și civili vor parcurge cele trei trasee care reprezintă drapelul tricolor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024