Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premii pentru micii înotători slătineni
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 391

Micii înotători slătineni s-au întors recent acasă cu rezultate remarcabile la o competiție internațională din Ungaria. Pregătiți de către antrenori de top la Bazinul Didactic de Înot, copiii practică intens acest sport, pentru a obține premii și la concursurile viitoare.


Rezultate excelente pentru micii înotători de la Bazinul Didactic de Înot Slatina. Sub coordonarea antrenorilor Claudiu Ionescu și Bogdan Chiriac, micuții au reușit să se întoarcă acasă cu nu mai puțin de 40 de medalii de la o competiție internațională, organizată în Ungaria, în perioada 12 – 13 octombrie. Mai mult decât atât, clubul de înot din cadrul CSM Slatina s-a aflat printre cele mai premiate, terminând competiția pe locul 9 în clasamentul final, din cele 33 de cluburi participante. Copiii secții de natație practică acest sport de mai mulți ani deja și mărturisesc că, deși aceste competiții au un nivel ridicat de dificultate, bucuria de a se afla în apă și de a fi premiați pe podium depășește orice obstacol întâlnit în calea către excelență.
În martie, pe copii îi așteaptă Campionatul Național, unde vor trebui să dea tot ce au mai bun, pentru a se clasa pe unul dintre locurile de pe podium.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024