Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aur la Police & Fire Games
15.10.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 100

În cadrul Europeanului Police & Fire Games din Portugalia, România este reprezentată de zeci de sportivi din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor de Interne. Printre ei, s-au numărat și oltencele Simona Floricel și Ștefania Purcărea, care au reușit să câștige patru medalii importante.


Doi ofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și din Inspectoratul pentru Situații de Urgență reprezintă județul Olt la Europeanul Police & Fire Games din Portugalia. Simona Floricel și Ștefania Purcărea au reușit, deja, să urce pe podium de câte două ori fiecare. Simona Floricel și-a atribuit o dublă de aur la cursa de 1500 m , respectiv de 800 de m, urmând să ia startul la proba de cros.
Și Ștefania Purcărea a reușit să se claseze de două ori pe podiumul competiției. Olteanca a obținut două medalii de argint la proba de 400 de metri, respectiv 1500 metri. Mâine și ea va lua startul la proba de cros.
România este reprezentată de 32 de sportivi polițiști, pompieri și jandarmi la cea de a XIII ediție a Police & Fire Games.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024