Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina ratează prima victorie în Liga Florilor
14.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 126

CSM Slatina a fost foarte aproape de a obține prima victorie din sezonul actual al Ligii Florilor, dar în cele din urmă a cedat în fața echipei Corona Brașov, scor 25-33. Meciul disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a VI-a, a fost dominat de handbalistele antrenate de Attila Horvath pentru aproape 50 de minute, timp în care au condus pe tabela de marcaj.


Sâmbătă, handbalistele slătinene au început duelul de pe teren propiu cu echipa Corona Brașov cu multă încredere, stabilind un avans confortabil în primele minute. Acest început promițător a oferit speranțe suporterilor, care visau la prima victorie din acest sezon. Totuși, după revenirea de la vestiare, echipa slătineană a început să manifeste unele slăbiciuni, rezistând doar 20 de minute în fața jocului alert al adversarelor. O serie de greșeli în apărare și atac au permis jucătoarelor de la Corona să egaleze, apoi să preia conducerea. În final, echipa din Brașov s-a distanțat, obținând o victorie clară, scor 25 la 33, rezultat care a lăsat un gust amar atât jucătoarelor, cât și antrenorului slătinean.
Antrenorul echipei Corona s-a arătat mulțumit de rezultat și de prestația jucătoarelor sale.
CSM Slatina va juca în următoarele două etape în deplasare, cu CSM Iași 2020 și HC Zalău, ambele echipe clasându-se în subsolul clasamentului, fără niciun punct.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024