Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenismenele de la CSM Slatina, calificare spectaculoasă
03.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 226

Echipa de tenis de masă a CSM Slatina a reușit o performanță notabilă, calificându-se în etapa următoare a Campionatului Național de seniori, feminin, Divizia A. Această realizare vine după ce sportivele slătinene au încheiat turul competiției pe locul doi, demonstrând o formă excelentă pe parcursul meciurilor disputate.


 În perioada 27-29 septembrie, la Buzău, s-a desfășurat etapa tur a Campionatului Național pe echipe seniori, Divizia A și B feminin la tenis de masă. Sportivele de la CSM Slatina care au concurat în Divizia A, au fost într-o formă bună, reușind să facă meciuri solide și să se califice etapa retur a acestui campionat extrem de dificil.
De asemenea, Jumate Teodora, Matache Ana și Patricia Joița au format echipa de la CSM Slatina care a concurat pentru prima data în Divizia B, având foarte multe meciuri și reușind să încheie competiția pe locul cinci.
În luna noiembrie, senioarele de la CSM Slatina vor participa la Cupa României Tineret și Seniori, iar în luna decembrie, la Campionatul Național de Tineret.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE