Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înscrieri pentru Liga TSD Slatina, ediția a VI-a
01.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Peste câteva săptămâni, tinerii social-democrați din Slatina vor da startul celei de-a VI-a ediții a competiției de fotbal „Liga TSD Slatina”, un eveniment care a devenit deja o tradiție locală. Evenimentul sportiv va avea loc pe terenul sintetic de la Curtișoara, oferind tinerilor pasionați de fotbal ocazia de a-și demonstra abilitățile și spiritul de echipă.


 Start încriere pentru Liga TSD Slatina, ediția 2024. Un eveniment sportiv prin care organizatorii își propun să atragă un număr mare de participanți și să ofere tuturor o competiție fair-play, plină de energie și entuziasm, consolidând astfel spiritul de comunitate în rândul tinerilor din oraș.
Competiția va avea loc în weekendul 19-20 octombrie, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Curtișoara.
În cadrul acestei ediții, vor participa echipe formate din 10 jucători, dintre care cel puțin 7 trebuie să aibă domiciliul în municipiul Slatina. Vârsta participanților trebuie să fie cuprinsă între 16 și 35 de ani, iar jucătorii care evoluează în Liga I, a II-a sau a III-a nu vor fi acceptați. Ca de fiecare dată, organizatorii vor premia atât echipele fruntașe, cât și suporterii din tribune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE