Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bianca Toma, campioană la Top 16 U11
01.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

Bianca Toma, tânăra sportivă de la CSM Slatina, a obținut un rezultat remarcabil la competiția Top 16 U11 desfășurată la București, reușind să ridice trofeul pe podium. Performanța sa excepțională a adus mândrie orașului Slatina și confirmă talentul său promițător în lumea sportului.


Turneul Top 16 U11, care a avut loc în capitală, a reunit cei mai buni juniori din România la această categorie de vârstă. Timp de două zile, sportivii s-au întrecut în meciuri spectaculoase, pornind din faza grupelor și ajungând până în rundele finale ale tabloului principal. Bianca Toma a demonstrat o evoluție constantă și a reușit să se impună în fața unor adversari redutabili, cucerind astfel trofeul mult râvnit. În viitor, slătineanca țintește noi medalii.
Această victorie îi deschide noi orizonturi, iar sportiva slătineană va lua parte la o nouă competiție internațională, unde va avea ocazia să își măsoare forțele cu jucători de top din alte țări.
În luna iunie, Bianca a patrticipat la trei probe de joc ale Concursului Internațional „Cupa Academiei Daniela Dodean". În acest concurs, micuța tenismenă și-a adjudecat trei medalii: una de aur și două de bronz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE