Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna Mondială a Inimii│Cupa Rotary la Înot
30.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 262

O nouă ediție reușită a competiției Cupa Rotary la Înot s-a desfășurat în acest weekend la Slatina. Zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani au concurat la proba de 50 metri liber, iar cei care au reușit să scoată cei mai buni timpi pe fiecare categorie de vârstă au fost recompensați cu premii. Acțiunea din acest an face parte din proiectul intitulat „Promenada Inimilor” organizat de Rotary Internațional, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.


 Un weekend plin de energie și emoții la Slatina, unde s-a desfășurat Cupa Rotary la Înot, sub egida proiectului „Promenada Inimilor”, în cadrul Săptămânii Mondiale a Inimii. La competiție au participat 42 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, care s-au întrecut la proba de 50 de metri liber. Evenimentul, organizat de Rotary Club Slatina, a avut drept scop promovarea unui stil de viață sănătos și activ, aducând în prim-plan importanța mișcării pentru sănătatea inimii.
Pe lângă competiția acerbă, atmosfera a fost marcată de zâmbete și încurajări.
Cei mai buni dintre înotători au primit premii, însă toți participanții au arătat un spirit competitiv și un entuziasm molipsitor. Mulți dintre copii au mărturisit că sportul i-a ajutat să-și construiască încrederea și să-și dezvolte o viață sănătoasă și echilibrată.
Săptămâna Mondială a Inimii este un eveniment global dedicat conștientizării importanței sănătății cardiovasculare. Scopul acestei săptămâni este de a educa publicul despre riscurile bolilor de inimă, de a promova obiceiuri sănătoase și de a încuraja prevenirea acestor afecțiuni, care sunt una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial. Prin evenimente precum „Promenada Inimilor”, cluburile Rotary își doresc să sublinieze un stil de viață activ și să ofere comunității resursele necesare pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE