Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Prestație spectaculoasă cu CSM Reșita
24.09.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 72

CSM Slatina a obținut o victorie categorică în meciul disputat ieri, pe teren propriu, împotriva CSM Reșița, impunându-se cu scorul de 4-0. Sub comanda lui Dan Oprescu, echipa slătineană a oferit un adevărat spectacol fotbalistic, dominând clar partida și controlând jocul, de la început până la sfârșit.


 Echipa de fotbal CSM Slatina își continuă parcursul bun în acest sezon competițional. Ieri, pe Stadionul 1 Mai, gruparea lui Dan Oprescu a primit vizita Celor de la CSM Reșita. Slătinenii au deschis scorul încă din primele minute ale duelului, iar la sfârșitul timpului regulamentar de joc, scorul a fost de 4 la 0. Antrenorul Dan Oprescu s-a arătat extrem de încântat de evoluția elevilor săi, lăudându-i pentru determinarea și jocul solid prestat.
Meciul a marcat și debutul la CSM Slatina al fotbalistului Andreas Mihaiu, revenit pe meleagurile natale de la Gloria Buzău.
În runda următoare, CSM Slatina va juca în deplasare împotriva formației CSC Dumbrăvița, pe 28 septembrie, cu începere de la ora 11.00, iar pe 5 octombrie, slătinenii vor înfrunta pe teren propriu, Steaua București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE