Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportiv de la CSM Slatina la CM de Karate
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 543

Ștefan Ionică, sportiv al secției de karate de la CSM Slatina, a reușit o performanță remarcabilă, fiind singurul reprezentant masculin din județul Olt care s-a calificat la Campionatul Mondial de Karate din Portugalia. Această realizare deosebită vine în urma unui sezon competițional impresionant, în care Ștefan și-a demonstrat talentul și determinarea.


 Ediția din acest an a Finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori a adunat la start sute de sportivi din 25 de cluburi participante. CSM Slatina a fost reprezentat de șapte karatiști, care au reușit să obține rezultate foarte bune, în această competiție. Cel care și-a adjudecat medalia de aur și biletul pentru mondiale este Ștefan Ionică. Ștefan este sigurul oltean care la masculin, ne va reprezenta peste hotare, în acest concurs.
Campionatul Mondial din Portugalia din luna octombrie, reprezintă o oportunitate pentru Ștefan Ionică de a-și demonstra abilitățile la nivel internațional și de a aduce onoare județului Olt.
Pe lângă Ștefan, și Ianis Bibescu a reușit să urce pe podium în finala de la București.
Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori s-a desfășurat în perioada 13-15 septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024