Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arun Tudoroiu│Lider în boxul internațional
11.09.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 195

Sportivul slătinean Arun Tudoroiu continuă să impresioneze lumea boxului, obținând rezultate excepționale la competițiile internaționale la care a participat recent. Reprezentant al CSM Slatina și membru al lotului național, Arun a triumfat la două turnee internaționale de box, unde a reușit să cucerească locul 1.


 Arun Tudorooiu, tânărul talent de la CSM Slatina, continuă să facă istorie în ringul de box, obținând rezultate de excepție la competițiile internaționale recente. Slătineanul a demonstrat din nou că este unul dintre cei mai promițători sportivi ai României, reușind să urce pe prima treaptă a podiumului la două turnee internaționale și să fie desemnat cel mai bun sportiv al acestor competiții. În perioada următoare, Arun, component al lotului național, se pregătește pentru o nouă provocare, participarea la Campionatul Mondial de box. Visul său este să urce pe prima treaptă a podiumului și să aducă acasă titlul de campion mondial.
Constantin Galbenușe, antrenorul său, îl descrie pe Arun ca fiind un sportiv dedicat, cu o voință de fier și un talent excepțional.
Pugilistul slătinean are în palmares un număr impresionat de medalii. Anul trecut, sportivul a cucerit titlul de vicecampion european.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE