Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru decenii de karate tradițional și terapie interioară
10.09.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 164

În acest weekend, Federația Română de Karate Tradițional a sărbătorit 40 de ani de practicare a acestui sport la Slatina. Cu această ocazie, au fost organizate mai multe stagii tehnice, dar și lansarea unui volum de carte.


 Federația Română de Karate Tradițional a organizat în acest weekend stagiul tehnic național de karate tradițional pe Stadionul Metalurgistul. Zeci de practicanți de toate vârstele ai acestui sport au fost prezenți la acest eveniment, pentru a-și exersa tehnicile de karate. Tot cu această ocazie, a fost sărbătorită și împlinirea a 40 de ani de practicare a acestui sport în orașul nostru, sub îndrumarea maestrului emerit al sportului, sensei Ilie Dobre. Evenimentul s-a bucurat și de lansarea volumului de carte „Karate Therapy”, care cuprinde principiile de bază ale acestei practici sportive de suflet.
Beneficiile acestui sport în viețile noastre sunt multiple, printre cele mai importante numărându-se disciplina, dar și terapia și armonia interioară, căpătate în urma antrenamentului constant.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE