Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina/Ultimele rezultate la Teqball
05.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 186

Secția de teqball a Clubului Sportiv Municipal Slatina a înregistrat un nou rezultat de excepție, în ciuda dificultăților administrative cu care se confruntă. În cadrul Campionatului Național, jucătorii clubului slătinean au reușit să obțină locul 1. Cu acest rezultat, Hunor Kristaly și-a asigurat calificarea la Campionatul Mondial de Teqball din Vietnam.


 Secția de Teqball a Clubului Sportiv Municipal Slatina a participat la ultima competiție sub egida CSM. Ultimul rezultat de excepție al sportivilor de aici a fost înregistrat chiar în acest weekend, atunci când doi dintre membrii echipei, Hunor Kristaly și Arnold Szilágyi, au obținut locul 1 în cadrul Campionatului Național de Teqball. Din păcate, această secție va dispărea din componența CSM Slatina, din motive financiare.
Chiar dacă nu vor mai concura sub egida CSM Slatina, sportivii sunt optimiști și vor continua să participe la competițiile de profil viitoare.
Teqball-ul nu este singura ramură sportivă care va dispărea din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina. Și secția de fotbal-tenis se va desființa, tot din cauza incapacității susținerii financiare a acestor sporturi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE