Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liga Florilor│CSM Slatina-CSM București: 24-33 (12-18)
04.09.2024
Autor articol: Cristian Bughea
Vizualizari: 276

Aseară, seara LPS a fost luată cu asalt de iubitorii sportului din municipiu, pentru a urmări partida dintre CSM Slatina și CSM București, meci din etapa a doua a Ligii Florilor. Handbalistele pregătite de Attila Horvath s-au străduit să țină ritmul cu valoroasă formație din capitală.


Venită la Slatina cu toate vedetele, printre care Neagu, Arntzen, Kobilinskaia, Pintea și Omoregie, CSM București a arătat că este dispusă la efort suplimentar pentru a-și apropia victoria. Ce a rezultat de aici? O luptă crâncenă pe teren, în care și slătinencele s-au ridicat în multe momente ale jocului la valoarea adversarelor și au reușit goluri spectaculoase și contraatacuri tăioase. După un început promițător, handbalistele noastre au ținut aproape de echipa din București, însă ratările de la 7 metri și mai ales barele porților s-au opus unor goluri gata făcute. Din păcate pentru slătinence, multele ratări și greșelile, mai ales în repriza a doua, au făcut ca, la final, CSM București să obțină victoria sperată.
În etapa următoare, pe 15 septembrie, CSM Slatina va încerca să spargă gheața și să acumuleze primele puncte, întâlnind în deplasare formația Minaur Baia Mare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE