Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, remiză albă cu FC Argeș
02.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 165

CSM Slatina a disputat, în weekend, pe teren propriu, meciul rundei a cincea a ligii secunde de fotbal. Chiar dacă meciul nu a avut parte de prea multe ocazii de poartă, atât CSM Slatina, cât și FC Argeș au avut șanse importante de deschidere a scorului, slătinenii ratând și un penalty în minutele de prelungire ale primei reprize. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar CSM Slatina rămâne, momentan, pe locul doi în clasament.


 CSM Slatina a încheiat, la egalitate, cu scorul de 0-0, meciul cu FC Argeș, disputat, în acest weekend, pe Stadionul 1 Mai. În prima repriză, slătinenii au avut mai multe ocazii clare de a marca, însă atacanții nu au putut înscrie. După un penalty neacordat în minutul 28 la o intrare imprudentă a lui Doukoure asupra lui Golofca, centralul a arătat punctul cu var la un fault al portarului Denis Oncescu la slătineanul Constantin Radu. Din păcate, Năstăsie a trimis balonul în bara din dreapta a porții, ratând șansa deschiderii scorului și intrării la vestiare în avantaj.
În actul secund, argeșenii au devenit mai periculoși, însă apărarea slătineană a blocat orice ocazie de gol a oaspeților. Jocul s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar echipa pregătită de Daniel Oprescu rămâne neînvinsă în liga secundă de fotbal.
Etapa următoare se va disputa pe 14 septembrie, atunci când CSM Slatina va avea meci în deplasare pe terenul nou-promovatei Metalul Buzău.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE