Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bianca Toma, micuța tenismenă cu visuri mari
30.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 146

Are doar 10 ani, dintre care cinci petrecuți în sala de sport, la antrenamente. A bifat deja câteva performanțe importante și are visuri mari pentru când va crește. Pentru că vrea să o depășească pe mama sa, de la care a moștenit dragostea pentru tenis de masă. Vă prezentăm un interviu cu două tinere talente ale tenisului, care fac cinste Slatinei și chiar României la competițiile naționale și internaționale.


 Ea este doar un copil, care face minuni cu paleta de tenis. Iar cea care o pregătește, o tânără antrenoare. Ambele sunt cunoscute în lumea tenisului și fac cinste municipiului Slatina, dar și României.
Bianca Toma are 10 ani, iar jumătate dintre ei i-a petrecut făcând sport. Iubește tenisul de masă la fel ca și mama sa, dar vrea să ajungă ceva mai sus decât ea.
Micuța sportivă se pregătește continuu pentru competițiile sale. Recunoaște că este muncă la fiecare antrenament, dar, nu se plânge, chiar dacă e doar un copil. Își șterge mândră transpirația de pe frunte și are un mesaj pentru copiii de vârsta ei, care nu practică niciun sport.
Andreea îi este alături și o susține necondiționat.
Ca orice sportiv, și Bianca are modelul ei în tenis.
Ce îi spune antrenoarea de tenis, după fiecare antrenament, elevei sale?
Pentru că un sportiv bun se cunoaște de mic, Andreea o vede departe pe micuța tenismenă peste 10 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE