Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bianca Toma, pe podium la prima competiție de nivel înalt
29.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 333

O competiție care a început greu, dar care s-a încheiat frumos, cu un loc pe podium. Vorbim despre tenismena Bianca Toma, de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. A fost prima ei participare ca si componentă a lotului național feminin. Antrenoarea Andreea Zanfir este mândră de rezultatul sportivei sale și spune că are mare încredere în potențialul ei.


 Au fost zile intense, cu emoții mari și sute de sportivi în competiție, din toată Europa. Dar, cu muncă și ambiție, tenismena Bianca Toma, de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, a reușit să urce pe podium. A fost prima ei participare la un concurs de nivel înalt, iar micuța sportivă și-a confirmat valoarea.
Acest rezultat i-a asigurat Biancăi poziția ca jucătoare la competiția din Belgia, care va avea loc la toamnă. Însă, până atunci, se pregătește pentru Campionatul Național Under 11 de la Bistrița.
Andreea Zanfir are încredere în eleva sa și speră să obțină noi performanțe și la competițiile următoare. Pentru că este un copil serios și muncitor, spune antrenoarea, iar aceste calități aduc rezultate remarcabile în sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE