Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Start sezon în Liga Florilor
27.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 603

CSM Slatina a revenit în Liga Națională de handbal feminin și este pregătită să facă față duelurilor dificile din acest campionat. Primul meci al sezonului pentru gruparea slătineană va avea loc sâmbătă, 31 august, când echipa va întâlni în deplasare pe SCM Universitatea Craiova.


 Așteptarea a luat sfârșit! Peste câteva zile, echipa de handbal CSM Slatina va da startul meciurilor oficiale din noul sezon al Ligii Florilor. Primul test important va avea loc sâmbătă, 31 august, când CSM Slatina va înfrunta, în deplasare, SCM Universitatea Craiova. Urmează ca marți, de la ora 17:30, echipa coordonată de Atilla Horvarth să primească vizita campioanei CSM București.
Antrenorul echipei, Atilla Horvarth, s-a arătat mulțumit de parcursul handbalistelor în meciurile de pregătire din această vară și este încrezător că echipa sa va avea o evoluție bună în acest început de campionat.
Handbalistele sunt determinate să arate că formația din Slatina poate face față oricărei provocări.
Obictivul grupării slătinene este menținerea în primul eșalon handbalistic român. Ca de fiecare dată, suporterii sunt așteptați să susțină echipa în această nouă aventură plină de provocări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE