Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campion european la doar 8 ani
21.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 980

Deși a început să practice karate de foarte puțin timp, Daniel Neagoe, sportiv la CSM Slatina, a reușit să adune un palmares impresionant de 8 medalii, dintre care 3 sunt europene. Performanțele sale sunt cu adevărat excepționale și reflectă dedicarea sa neîncetată și dorința de a excela în acest sport.


 Daniel Neagoe, un copil de doar 8 ani, este un exemplu de urmat. În numai doi ani de antrenamente intense, Daniel a acumulat un palmares remarcabil de 8 medalii, dintre care 3 sunt europene. Performanțele sale sunt cu adevărat impresionante pentru vârsta sa și subliniază dedicarea neobosită față de sportul pe care îl iubește. Rezultatele sale deosebite au fost prezentate în cadrul Emisiunii „Stadion” de la Olt Tv.
Antrenorul său, Alin Andrii, are numai cuvinte de laudă pentru micuțul sportiv.
În prezent, Daniel se pregătește intens pentru viitoarele competiții, în care speră să acumuleze noi rezultate remarcabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024