Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie fără emoții cu Pandurii Târgu Jiu
19.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 373

Gruparea de fotbal CSM Slatina și-a trecut în cont alte trei puncte valoroase în această ediție a Ligii a II-a, după ce sâmbătă, a învins pe teren propriu echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 3-1.


După victoria categorică din Cupa României, CSM Slatina continuă să impresioneze în cea de-a treia etapă a a Ligii a II-a, obținând o nouă victorie importantă pe teren propriu, scor 3-1, în fața Viitorului Pandurii Târgu Jiu. Meciul de pe teren propriu a fost controlat de slătineni, care au deschis scorul prin căpitanul Cătălin Doman.
După trei etape, echipa antrenată de Dan Oprescu a acumulat 7 puncte din 9 posibile, urcând pe podiumul clasamentului și consolidându-și poziția printre echipele de top din campionat. Sâmbătă, pe 24 august, de la ora 11:00, CSM Slatina va avea duel în eșalonul secund de fotbal, cu gruparea Câmpulung-Muscel.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024