Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parteneriat pentru promovarea tinerilor fotbaliști
23.07.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 52

Clubul Sportiv Municipal Slatina a anunțat oficial un parteneriat cu Școala de Fotbal „Athletic Slatina”, având ca scop promovarea fotbalului în județul Olt. Prin acest acord, tinerii jucători talentați formați la Athletic Slatina vor avea oportunitatea de a continua performanța pe plan local, spre deosebire de trecut, când aceștia erau adesea recrutați de alte cluburi din țară.


 Clubul Sportiv Municipal Slatina și Școala de Fotbal „Athletic Slatina” au semnat un parteneriat important pentru susținerea și promovarea tinerilor fotbaliști din județul Olt. Acest acord reprezintă un pas important pentru dezvoltarea fotbalului juvenil în Slatina, oferind tinerilor fotbaliști oportunitatea de a-și continua cariera sportivă într-un mediu local profesionist și competitiv.
„Avem plăcerea de a vă anunța începerea unui nou proiect în fotbalul local, rezultat din colaborarea dintre CSM Slatina și Athletic Slatina. Având ca obiectiv comun dezvoltarea fotbalului din județ, suntem dedicați să sprijinim sportivii noștri valoroși și, în același timp, să atragem cât mai mulți copii spre practicarea acestui sport, într-un cadru organizat, profesionist.
Acest proiect ambițios are ca scop final orientarea către performanță a fotbalului slătinean, asigurându-ne că tinerii noștri talentați au oportunitățile și resursele necesare pentru a excela.Colaborarea dintre CSM Slatina și Athletic Slatina va contribui la crearea unui mediu competitiv, în care pasiunea pentru fotbal și determinarea sportivilor noștri vor fi susținute și cultivate la cel mai înalt nivel.
Vă mulțumim pentru sprijinul continuu și suntem încântați să împărtășim cu voi acest nou capitol în fotbalul slătinean!” au anunțat pe pagina de Facebook, reprezentanții CSM Slatina.

Școala de Fotbal „Athletic Slatina” a fost înființată în 2015, de către fostul fotbalist Sebastian Noață.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE