Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, pe podium la TOP 16
26.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 217

Recent, Slatina a demonstrat încă o dată că este o pepinieră de talente în tenisul de masă, sportivii de aici reușind să impresioneze la prestigioasa competiție TOP 16, categoria U19 și U15. Trei tenismeni de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au obținut rezultate de excepție, aducând acasă medalii și confirmând potențialul lor imens.


 Tenisul de masă slătinean confirmă din nou, prin sportivii de la CSM Slatina. La TOP 16, Andreea Jifcu a cucerit locul întâi, arătând o formă de zile mari și dominând competiția. Daniela Gaină a reușit să se claseze pe locul trei, demonstrând determinare și abilități deosebite. De asemenea, foarte aproape de podium a fost și Alexandra Ioniță, care a ocupat locul cinci. În competițiile viitoare, sportivele din Slatina țintesc noi podiumuri, fiind pregătite să continue seria de succese și să confirme încă o dată valoarea școlii de tenis de masă din Slatina.
Totodată, la categoria U15, Mircea Chiriță a obținut, de asemenea, locul trei, fiind un tânăr de mare perspectivă.
Antrenamentele intense ale sportivilor slătineni sunt coordonate de antrenoarele Felicia Coneschi, Andreea Zanfir și Bogdana Trifu. Acestea au reușit să creeze un mediu de pregătire propice performanței, ghidându-i pe tineri către succes.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE