Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iris Titulescu a ratat promovarea
25.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

Campioana județului Olt, Iris Titulescu, a ratat promovarea în Liga a III-a, asta după ce, duminică, în manșa retur a barajului de promovare a pierdut. 4 la 0 s-a încheiat meciul din desplasare cu Sparta Râmnicu Vâlcea.


 După remiza de pe teren propriu cu scorul de 1-1, în prima întâlnire a barajului de promovare, desfășurată sâmbăta trecută, duminică, gruparea Iris Titulescu a suferit o înfrângere scor 0-4. A fost partida retur din barajul de promovare împotriva echipei Sparta Râmnicu Vâlcea, duel în care oltenii au evoluat fără patru titulari.

Iris Titulescu a încheiat sezonul competițional 2023-2024 cedând manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a, contra vâlcenilor de la Sparta Rm Vâlcea. Oaspeții s-au impus cu 4-0. Apreciem efortul și spiritul de sacrificiu al băieților noștri. Ne pare rău că, la final de sezon, nu am reușit să confirmăm constanța demonstrată de-a lungul acestui an competițional care, să nu uităm, rămâne istoric pentru echipă și comunitatea din Nicolae Titulescu.” au transmis pe Facebook, reprezentanții clubului oltean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE