Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bianca Toma, locul II la Top 16
19.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 245

Bianca Toma a reușit să impresioneze încă o dată printr-o evoluție remarcabilă într-o competiție oficială, de această dată la Top 16, unde s-au confruntat cei mai buni 16 sportivi din țară. Deși are doar 10 ani, Bianca a concurat la categoria U13 și a reușit să obțină medalie de argint.


 Top 16 este o competiție care adună la start cei mai buni 16 sportivi ai țării. Anul acesta, la concursul desfășurat la Odorheiu Secuiesc, Bianca Toma, sportiva legitimată la CSM Slatina, a reușit să impresioneze printr-o evoluție remarcabilă, obținând locul 2 la categoria U13. Gabriela Cutudi, antrenoarea slătinencei, spune că este extrem de mândră de acest rezultat, subliniind progresul constant al Biancăi și potențialul ei imens pentru viitor.
Competiția a fost una intensă, cu un nivel ridicat de dificultate, dar Bianca a demonstrat determinare și talent, făcând față cu brio provocărilor. Visul Biancăi este să facă parte din lotul național.
De la începutul anului și până în prezent, Bianca a avut un parcurs excepțional în competițiile la care a luat parte. Săptămâna trecută, slătineanca a obținut aur și bronz internațional, în martie, la un concurs din Bulgaria, și-a adjudecat o medalie de bronz, iar la Cupa României U11, locul trei. Astăzi, Bianca, alături de colegii săi, au făcut deplasarea la un nou concurs important, la Buzău, localitate care va găzdui timp de cinci zile , „Paleta de Argint”. Anul trecut, la proba individuală, Bianca și-a adjudecat marele trofeu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE