Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iris Nicolae Titulescu, remiză în turul barajului de promovare
17.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 170

Campioana județului Olt, Iris Nicolae Titulescu, a remizat scor 1-1, pe teren propriu, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III - a, contra echipei Sparta Râmnicu Vâlcea. Gruparea olteană a condus până în ultimele minute ale jocului, însă oaspeții au reușit să egaleze și să stabilească scorul final al partidei. Formația din Nicolae Titulescu a încheiat meciul cu doi oameni în minus, fiind acordate două cartonașe roșii.


 Iris Nicolae Titulescu a încheiat cu o remiză, scor 1-1, meciul tur din cadrul barajului de promovare în Liga a III - a, disputat pe teren propriu în compania formației Sparta Râmnicu Vâlcea. Dacă în prima repriză meciul nu a avut un istoric prea bogat, în minutul 57 al partidei, oltenii au reușit să deschidă scorul prin Laurențiu Ana.
În minutul 65, echilibrul de pe teren s-a stricat, arbitrul arătând un cartonaș roșu unui jucător din formația gazdă. Partida s-a mutat, apoi, doar în terenul celor de la Nicolae Titulescu, jucătorii de la Sparta Râmnicu Vâlcea lansând numeroase atacuri la poartă. Golul egalizator a venit abia în minutul 90, atunci când portarul oltean a fost învins cu un șut din interiorul careului.
În minutele de prelungire ale timpului regulamentar, arbitrul a mai acordat un cartonaș roșu unui jucător din formația Iris Nicolae Titulescu, terminând partida în 9 oameni. În manșa retur a barajului de promovare din 23 iunie, oltenii vor evolua, astfel, fără 4 titulari: 2 eliminați și 2 accidentați. Dacă după cele 90 de minute de joc din retur scorul va fi egal, atunci partida va fi prelungită cu două reprize a câte 15 minute. În cazul în care scorul pe tabelă va fi menținut, echipa care va promova în Liga a III - a se va decide la loviturile de departajare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE