Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Karateka slătineană, pe podium la Openul Bihorului
12.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 85

Un grup de 12 sportivi de la clubul Templul lui Kratos din Slatina a participat, recent, la o prestigioasă competiție internațională de arte marțiale. Acești karatiști au reușit să impresioneze prin performanțele lor, urcând pe podium la toate categoriile la care au concurat.


 În acest weekend, Sala Sporturilor din Oradea a găzduit cea de-a 35-a ediție a turneului internațional de karate, Openul Bihorului, un eveniment de amploare inclus în calendarul activităților extrașcolare ale Ministerului Educației. Turneul a adunat peste 700 de participanți din numeroase țări din întreaga lume, demonstrând astfel popularitatea și importanța acestui sport pe plan internațional. Din Slatina au participat sportivii de la Templul lui Kratos. Slătinenii au performat în acest concurs.
Zilele acestea, Ștefan Ionică și Oliwer Dobre, sunt singurii sportivi din județ care vor participa la Gala Laureaților Karate-ului Tradițional.
Ștefan Ionică este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, iar de-a lungul anilor, a reușit să cucerească numeroase titluri naționale și internaționale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE