Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stadionul „1 Mai”, un nou început pentru sportivii slătineni
07.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 324

Ieri, Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului stadion de la Slatina, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri. Pentru a marca această realizare semnificativă, CSM Slatina a organizat un eveniment deosebit, la care au participat sportivi din cele 16 secții ale clubului, alături de antrenorii lor.


 În curând, Slatina va avea o arenă sportivă modernă. Guvernul a aprobat ieri, proiectul noului stadion din orașul nostru. Acesta ar urma să fie construit în următoarele 30 de luni cu tot cu perioada de proiectare. Astăzi, pe Stadionul „1 Mai”, în fața a sute de iubitori de sport, a avut loc prezentarea proiectului, fiind un moment emoționant pe pentru toți cei prezenți, simbolizând un nou început pentru sportul slătinean.
Cu emoții mari, antrenori și sportivi și-au luat rămas bun de la actualul Stadion „1 Mai”, un loc încărcat de amintiri, unde au trăit atât bucuria victoriilor, cât și dezamăgirea înfrângerilor. Această despărțire simbolică a subliniat faptul că fiecare succes și eșec i-au făcut pe sportivi mai puternici și mai determinați. Cu toții așteaptă cu nerăbdare să vadă primele meciuri și evenimente desfășurate în noul stadion.
Noul stadion va fi structurat pe mai multe niveluri. La subsol vor fi săli de fitness, vestiare, facilități SPA și toalete, precum și două săli de mese. Parterul va găzdui sala de întâlniri pentru jucători, băncile pentru rezervă și facilitățile de urgență, iar la etaj vor fi amenajate camerele de cazare pentru sportivi, o sală de conferințe și tribuna presei, care va include, de asemenea, studiouri TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE