Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Nada Ćorović a semnat cu CSM Slatina
05.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 192

CSM Slatina continuă să-și consolideze echipa pentru sezonul 2024-2025 al Ligii Naționale de handbal feminin. Nada Ćorović este al cincilea transfer din această vară pentru gruparea coordonată de Attila Horváth.


 CSM Slatina își întărește echipa cu încă un transfer pentru sezonul din Liga Florilor, care va începe în toamnă. Este vorba despre o handbalistă din Muntenegru, care va juca pe postul de inter stânga.

„Nada Ćorović, în vârstă de 23 de ani, este ultimul transfer al echipei noastre pentru noul sezon competițional!
Componentă a echipei naționale din Muntenegru, Nada evoluează pe postul de inter stânga, iar ultima dată a activat în prima ligă din campionatul Franței, la echipa ES BESANÇON!
Tânăra jucătoare are în palmaresul său participările în EHF EUROPEAN LEAGUE, unde a înscris peste 15 goluri, iar în cariera sa a mai trecut pe la echipe precum: ŽORK Jagodina sau IUVENTA Michalovce!”. Este mesajul publicat de CSM Slatina.
Nada Ćorović este încântată de noua sa echipă.
„Am auzit multe lucruri bune despre CSM Slatina și sunt nerăbdătoare să ajung în România. De-abia aștept să întâlnesc oamenii de aici, să cunosc cultura locurilor, să învăț lucruri noi, să evoluez la această echipă și să ne îndeplinim obiectivele propuse!" a declarat tânăra handbalistă care s-a alăturat lotului slătinean.
Pe lângă Nada Ćorović și Adina Cace, Merve Erbektaș, Döne Gül Bozdoğan și Ivana Gakidova au semnat cu CSM Slatina. Astfel, cu aceste cinci transferuri perfectate, echipa lui Attila Horvath este pregătită să facă față provocărilor și să obțină rezultate remarcabile.
„Le urăm mult succes noilor achiziții. Suntem nerăbdători sa înceapă sezonul, ne e dor de meciuri și așteptăm cu nerăbdare noul sezon ! Hai Slatina ! Împreună suntem mai puternici !!” au tramis membrii Galeriei CSM Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE