Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi medalii pentru înotătorii slătineni
14.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 303

Lotul secției de înot de la CSM Slatina și-a adăugat în palmares noi rezultate. La „Cupa 4 Seasons”, desfășurată la Miercurea Ciuc, cu un lot de 17 înotători motivați, echipa și-a demonstrat talentul și determinarea, aducând acasă nu mai puțin de 16 medalii.


O nouă competiție, noi rezultate pentru înotătorii de la CSM Slatina. Recent, la Miercurea Ciuc a avut loc un concurs la care au participat peste 340 de sportivi, din 22 de cluburi de profil. CSM Slatina a avut în concurs 17 copii, iar prestația lor a fost una remarcabilă. Antrenorii și conducerea clubului au exprimat satisfacția lor față de rezultatele obținute, subliniind munca grea și dedicarea înotătorilor în timpul antrenamentelor și în competiții.
Bazinul Didactic de Înot Slatina va fi, în curând, gazda unei competiții de natație. Clubul Sportiv Țestoasele Pitești, în colaborare cu Primăria Slatina și Clubul Sportiv Municipal Slatina, va organiza prima ediție a Cupei Slatinei de sprint la înot. Evenimentul va avea loc în curând, și se adresează înotătorilor din toată țara, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.
În acest moment, la secția de înot a CSM Slatina sunt legitimați 24 de sportivi, urmând ca în luniile următoare să aibă loc o nouă selecție pentru copiii cu vârsta de 6-7 ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE